logo

Indkøbskurv

indkøbskurven er tom
gå til kurven

Search

Tilmeld dig vores KlubSpiren og få alle fordelen allerede i dag!Tilmeld dig - klik her
Allerede kunde - login her

    Olivenolie

    Producenter

    Olivenolie

    Olivenolie er ikke bare olivenolie. Der findes faktisk over 50 forskellige oliven-sorter som alle varierer i smagen. Prøv at smage rigtig godt på din olivenolie, og du vil opdage at en måske smager af græs, umoden banan, peber, nødder eller noget helt andet. 
      Sortering:


      Olivenolie kan bruges til svag stegning, da den indeholdermættede fedtstoffer nok, til at kunne tåle opvarmning, dog ikke brankning. Du kan se det ved at den klumper lidt, når den har været i køleskabet. Olivenolie indeholder ca. 7,6 % poly- umættede fedtsyrer, 67,7 % mono-umættede fedtsyrer og 13 % mættede fedtsyrer.

      Hvad er koldpresset Ekstra jomfru olivenolie?
      Koldpresset olivenolie: Betyder at temperaturen under presning ikke måoverstige 40 grader. 
      Jomfru olivenolie: Betyder at olivenolien må indeholde ca. 2 % syre.
      Ekstra jomfru olivenolie: Betyder yderligere at olien ikke må indeholde mere end 0,8 % syre.

      Tip - Lav en lille forret hvor du kommer forskellige olivenolieri små skåle, og nip og dip til olien med små stykker brød.

       

      Vi er E-Mærket

      For din sikkerhed


      Kreditkort