logo

Indkøbskurv

indkøbskurven er tom
gå til kurven

Search

Tilmeld dig vores KlubSpiren og få alle fordelen allerede i dag!Tilmeld dig - klik her
Allerede kunde - login her

    Sukrin

    Producenter

    Sukrin

    Sukrin indeholder nul kalorier og har et glykemisk index på nul, hvilket betyder at det ikke belaster blodsukkeret. Det gør sukrin velegnet til en LCHF eller kulhydratfattig kost. Sukrin betegnes som et kulhydrat, men opfører sig anderledes end sukker og stivelse, i det ikke bruges som energi i kroppen, men udskilles direkte i urinen. 3 Teskefulde Sukrin er ca. lig med 2 tsk. sukker
      Sortering:


      Sukrin indeholder 100 % erythritol, som er et sødestof af naturlig oprindelse. 
      Sukrin har nul kalorier og et GI på 0, hvilket gør at Sukrin ikke påvirker blodsukkeret.

      Sukrin består af det naturlige, men kaloriefri sødestof, erythritol, som er en såkaldt sukkeralkohol.
      Sukrin er et sødestof, der er fremstillet på basis af erythritol, som findes naturligt i meloner, pærer, druer og i fermenterede madvarer som ost, vin og sojasovs. Mængden af Eerythritol fra disse kilder er dog begrænset, så dette er ikke kilden i det populære sødemiddel Sukrin. Man bruger i stedet en bakteriekultur til at fermentere kulhydrater som derved bliver omdannet til erythritol. En proces der også bruges til fremstilling af vin, ost og yoghurt. Sukrin har en fin smag, og kan derfor anvendes som et alternativ til almindelig hvid sukker, i både kager, desserter, bagværk, smoothies, kaffe, te.

       

      Vi er E-Mærket

      For din sikkerhed


      Kreditkort