Third Wave Nutrition Plantforce Risprotein Neutral (800 gr)

Risprotein Plantforce - Neutral 800 gram

Spar 15%

Kun 296,65 kr

Pris: 349,00 kr

Plantforce risprotein neutral fra THIRD WAVE NUTRITION. Er specifikt udviklet til den sundhedsbevidste forbruger, som er på udkig efter et plantebaseret protein produkt der opfylder de højeste kvalitetsstandarder og krav om god og naturlig smag.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Third Wave Nutrition’s Plantforce risprotein er specifikt udviklet til den sundhedsbevidste forbruger, som er på udkig efter et plantebaseret protein produkt der opfylder de højeste kvalitetsstandarder og krav om god og naturlig smag. Produktet fås i varianterne Vanilla, Chocolate og Natural.

Plantforce risprotein er udvundet fra brune ris og er baseret på 90% plantebaseret protein. Varianterne vanilje og chokolade er fremstillet med 100% naturlig smag under de strenge EU-regler, og er sødet naturligt med steviol glykosider udvundet fra stevia-bladene. Alle produkterne er fri for alle allergener såsom mælk, soja, hvede og gluten og tolereres af følsomme individer på grund af sin allergivenlige natur.

Produktet er velegnet til folk som lever vegansk eller vegetarisk.

Vi har udviklet en række opskrifter med professionelle kokke, som vi anbefaler at man starter med at afprøve, hvis man mangler inspiration. Dem finder du på www.rawfood.dk

Alternativt, bland 1 måleske (20 g) med 250-300 ml vand, nødde- eller risdrik, eller din favoritsmoothie. Let at blande i shaker eller blender.
Ingredienser:
Risprotein isolat fra brune ris*
Produktinformation
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):
Energi1661 kJ / 392 kcal
Fedt2,9 g
- heraf mættede fedtsyrer1,1 g
Kulhydrat4,8 g
- heraf sukkerarter0,1 g
Kostfibre4,7 g
Protein90 g
Salt0,01 g
Andre informationer:
OprindelseslandDanmark.
Varenummer: 12054
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer