Ryg-Cremer Hvid (1 stk)

Ryg-Cremer hvid

94,00 kr
Creme på ryggen - også solcreme. Endelig! Ryg-Cremeren - den stærkt efterlyste 'ekstra hånd', der gør det let og behageligt at få creme på ryggen. Rygcremeren kan bruges til alle slags creme: almindelig creme, sol creme og medicinsk creme. Også en super gave idé.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Creme på ryggen - også solcreme. Endelig!
Ryg-Cremeren den stærkt efterlyste ekstra hånd der gør det let og behageligt at få creme på ryggen. Rygcremeren kan bruges til alle slags creme: almindelig creme, sol creme og medicinsk creme. Også en super gave idé.

I årevis har kvinder som mænd i alle aldre bakset med fantasifulde forsøg.
Ingen løser rigtigt problemet med at nå det velkendte stykke ingenmands-land omme på ryggen: klude viklet om badebørster, slaskende plastic på grydeskeer, svampe limet på pinde, er blot eksempler på klodsede og dyre, creme-slugende forsøg.

Effektiv letvægter
Med Ryg-Cremeren behøver du ikke lege Storm P. Den er den idelle løsning på den irriterende, tørre og stikkende plet mellem skulderbladene, rigtig mange af kender. Også til den vigtige solcreme er den en nem og perfekt hjælp.

Ryg-Cremeren vejer næsten intet. Dens 50 cm. lange, buede skaft sørger for, at du kan nå overalt på kroppen. De mange kugler på cremehovedet fordeler og masserer blidt cremen ind.
Nem og hurtig lindring og altid ved hånden

Sådan gør du
Har du én favoritcreme, åbner du til kammeret bag rullerne og fylder den i her. Ryg-Cremerens klare låg skrues nænsomt over massage-kuglerne efter brug og holder cremen frisk.

Ønsker du at skifte mellem creme og dufte fra dag til dag?
Så smører du blot lidt creme ovenpå Ryg-Cremerens ruller fra gang til gang i stedet.

Brug også Ryg-Cremeren til at fordele creme på resten af kroppen. Massér efter med hænderne. Det sparer tid, så du kan komme i tøjet og hurtigt ud af døren.

Rengøring
Ryg-Cremeren er let at gøre ren i hånden eller i opvaskemaskinen.
Beskyt den mod slag og stød og du har en ven i årevis.
Produktinformation
Andre informationer:
Varenummer: 1199
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer