Shaving soap intimate

Organic Beauty - Shaving Soap Intimate (250 ml)

129,00 kr
Intimbarberings sæbe til kvinder.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Fair Squared Shaving Soap Intimate - Barbersæbe , som er mild og rensende og kan anvendes både ved intim-zonen, armhuler og på benene.
Den har en pH-værdi er på 4,5 hvilken gør, at den ikke forstyrre intim-zonens pH-værdi.
Fair Squared barbersæbe forhindrer hudirritation, indgroet hår, bumser, ubehagelig kløe og razorforbrænding samt sikrer en forsigtig barbering.

Fairtrade olien er fra:
Abrikokernesolien fra Pakistan.

Fair Squared barberolie er certificeret:
Vegan, Fairtrade, Natrue og Halal.

Indholdet svarer ca. til 80-100 anvendelser. Brugsanvisning og anvendelse: Efter du har påført barberolien påføres barbersæben.
Når du starter med at barbere starter du med at barbere med hårene og derefter mod hårene - på den måde får en tættere og mere holdbar barbering. Husk at skyl huden ren inden du starter med at barbere mod hårene og påfør på ny barbersæben.

Skyl sæben af og dup huden tør (tør ikke for hårdt på den sarte hud) og påføre aftershave balm med blide cirkulære bevægelser.

Husk at skyl skraberen efter hver skrab så den hele tiden holdes ren under barberingen.
Når du er færdig er det vigtigt, at skraberen skylles grundigt under meget varmt vand og slut af med iskoldt vand. Lig skraberen til tørre eller tør den i en ren klud eller et håndklæde der ikke fnuller.
Ingredienser:
Aqua, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Prunus Armeniaca Kernel Oil (Apricot Oil), Lactic Acid, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandTyskland.
AllergenerLimonene, Linalool, Citral, Geraniol
Varenummer: 25274
Se lignende produkter