Natur Drogeriet Spidskommen hel (100 gr)

Spidskommen hel - 100 gram

Spar 19%

Kun 32,00 kr

Pris: 39,95 kr

Spidskommen er brugt i rigtig mange Indiske retter
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Spidskommen er et krydderi med en stærk, sødlig duft og en let bitter smag. Det anvendes mest i mad, som traditionelt krydres meget. Spidskommen bruges især i mad fra Indien, Mellemøsten og Mellemamerika, hvor det anvendes i retter med ris, lamme-, okse- og kyllingekød samt i supper og grøntsagsretter, fx falafel, shawarma, kebab og chili con carne. Desuden bruges det som krydderi i chutney og pickles. Spidskommen indgår også i de fleste karryblandinger og i det indiske blandingskrydderi garam masala. Desuden er der ofte spidskommen i forskellige chiliblandinger.

Spidskommen må ikke forveksles med almindelig kommen, selvom frøene til dels ligner hinanden, men der er stor forskel på smag og anvendelse af de to slags krydderier.

Spidskommen kan købes både som hele frø og stødt (pulver). Den bedste smag fås, hvis hele frø ristes på en tør pande, før de stødes i en morter eller knuses i en krydderikværn. De opnår derved en nødde agtig smag. Men man skal passe på, at man ikke overkrydrer, for så bliver smagen for dominerende.
Ingredienser:
Spidskommen (Cuminum cyminum)
Produktinformation
Næringsdeklaration pr. 100 g
Energi-
Fedt-
- heraf mættede fedtsyrer-
Kulhydrat-
- heraf sukkerarter-
Kostfibre-
Protein-
Salt-
Andre informationer:
OprindelseslandIkke EU - pakket i Danmark.
Varenummer: 12804
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer