Organic Beauty Supply Bambus Tandbørste blå

Tandbørste bambus blå fra Hydrophil - 1 stk.

Spar 5%

Kun 37,05 kr

Pris: 39,00 kr

Tandbørsten er fremstillet af bambus. Selve børsterne er fri for BPA og består af nylon4 i kombination med kul og derfor bio-nedbrydelig. Når tandbørsten er slidt op, kan du med god samvittighed grave den i din have eller smide den kompostbunken. Allerede efter 1,5 år vil den være 100% biologisk nedbrudt. Der er anvendt øko-blæk som er baseret på vegetabilsk olie og derfor biologisk nedbrydeligt. Bambus er et ekstremt holdbart materiale, og er en af de bedste planter på jorden til at modstå og forebygge bakterier, hvilket gør tandbørsten hygiejnisk korrekt. Desuden er bambus i stand til at efterligne de samme nyttige stoffer i bakterierne i vores mundhule.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
100% Bio nedbrydelig - 100% Vegan
Tandbørsten er fremstillet af certificeret bambus.
Selve børsterne er fri for BPA og består af nylon4 som er en kombination med kul og fyrretræsnåle-olie og er derfor bionedbrydelige.
Hårene er skud-flettet ind i børstehovedet.
Når Tandbørsten er slidt op, kan du med god samvittighed begrave den i din have eller smide den i kompostbunken. Allerede efter 1,5 år vil den være 100% biologisk nedbrudt.
Der er anvendt øko-blæk, som er baseret på vegetabilsk olie og derfor biologisk nedbrydelig.
Bambus er et ekstremt holdbart materiale, og er en af de bedste planter på jorden til at modstå og forebygge bakterier, hvilket gør tandbørsten hygiejnisk korrekt.
Desuden er bambus i stand til, at efterligne de samme nyttige stoffer i bakterierne i vores mundhule.
Tandbørsten har en holdbarhed på 3 mrd.
Det anbefales at Hydrophil bambus tandbørsten transporteres i Hydrophil bambus tandbørste etui under rejse og ikke i plastik eller lignende tæt opbevaring, da bambus er et organisk produkt og har brug for at kunne "ånde".
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandKina.
Varenummer: 19921
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer