Organic Beauty Tandbørstekrus Kids Hydrophil (1 stk)

Organic Beauty Tandbørstekrus Kids Hydrophil (1 stk)

59,00 kr
HYDROPHIL tandbørstekrus til børne i grøn
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
HYDROPHIL´s bæredygtige biobaseret krus i grøn til børn er det perfekte match til HYDROPHIL børne tandbørster.Kruset er fremstillet af Arboblend som er et bionedbrydeligt materiale og er fri for BPA.
Den store fordel ved Arboblend: Det er flydende træ som er oliefri og kruset er genanvendelige.
Det robuste, plastfrit og fødevaresikre krus er et glimrende valg til børn og kan anvendes til meget mere end tandbørste krus og drikke krus.
Kruset kan også anvendes til fredags snacks som rosiner, mandler m.m eller til opbevaring af fx farveblyanter eller som en lille urttepotskjuler til børneværelset.
På grund af brugen af dette innovative ( Arboblend ) naturmateriale kan der forekomme mindre afvigelser som en let korn eller uundgåelig ujævnhed på kruset.
Volume: 0,25 L. - Kruset er 8 cm højt
Kruset er Certificeret med:
Cruelty free & Vegan
Brugsanvisning og anvendelse: Kruset kan gå i opvaskemaskine ved 50 grader hvis det er over bør kruset vaskes op i hånden.
Farven på kruset naturlig fremstillet og printet er trykket med øko-blæk.
Arboblend kaldes også flydende træ og består af naturlige råvarer.
ARBOBLEND®-materialer biopolymerer såsom polyhydroxyalkanoater (PHA), polycaprolacton (PCL), polyester (f.eks. Bio-PET), stivelse, polymælkesyre (PLA), bio-polyolefiner (bio-PE), bio-polyamider (bio-PA), lignin, naturlige harpikser, naturlige voksarter, naturlige olier, naturlige fedtsyrer, cellulose, organiske additiver og naturlige forstærkende fibre.
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandTyskland
Varenummer: 24554
Se lignende produkter