Urtekram Tandpasta til Børn uden fluor m. lakridssmag (75 ml)

Tandpasta u. flour til børn lakrids Lavera 75 ml.

29,95 kr
Økologisk Wellness Mysli - Choko.Lækker luksus med naturlig sødme fra abrikos- og dadeltern samt mandelsplitter. Sprødhed, fuldkorn og kakaonibs i spændende symfoni.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
En klassiker og den smag der altid har gemt sig i vores originale børnetandpasta. Fennikel og lakrids frister og gør tandbørstningen til en leg.
Vores tandpasta børster effektivt rent med naturens kræfter, og vi stiller med et stærkt hold. Kridtet vi bruger blev dannet for millioner af år siden og hentes blot op fra havbunden for at blive knust helt fint. Derfor har det også den naturlige, lysegrå farve som naturkridt nu en gang har. Derudover har vores tandpasta et højt indhold af aloe vera, fordi det er med til at beskytte tandkødet og give det lidt ekstra omsorg. Og som en lille ekstra bonus har vi også myrra, der er kendt for sin desinficerende effekt. Uden fluor.
Ingredienser:
Calcium Carbonate, Aqua, Glycerin*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Xanthan Gum, Foeniculum Vulgare Oil*, Commiphora Myrrha Oil, Magnolia Officinalis Bark Extract, Limonene
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandDanmark.
AllergenerLimonene
Varenummer: 10589
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer