Biosym VegOmega-3 (60 kap)

Biosym OmniVegan Omega 3 (60 kap)

239,00 kr
Nyhed fra Biosym - algeolie med højt indhold af Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA, dvs. 100 % plantebaseret Omega-3. Med kun en enkelt kapsel om dagen kan veganere, vegetarer og andre få dækket det daglige behov for Omega-3 på en effektiv, direkte måde fra en vegetabilsk kilde. Algeolien er af høj kvalitet. Mikroalgen, som anvendes i OmniVegan Omega 3, har sin oprindelse i havet. Algen fermenteres uden brug af kemiske stoffer under skånsomme forhold i produktionsanlæg på land, og disse kontrollerede forhold giver netop en algeolie af meget høj kvalitet og renhed.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
100 % plantebaseret Omega-3 udvundet af havalger.
Oplagt valg til vegetarer, veganer og andre! OmniVegan Omega 3 er et af Nordens stærkeste Omega-3 algeolie produkter. EPA og DHA er ved et samlet dagligt indtag på 250 mg gavnligt for hjertet. Normal hjernefunktion og syn vedligeholdes ved et dagligt indtag på 250 mg DHA. Ved indtag af blot en kapsel OmniVegan Omega 3 sikres et daglig indtag på 125mg EPA og 250mg DHA. OmniVegan Omega 3 kan med fordel anvendes af gravide og ammende, da moderens indtag af DHA bidrager til normal udvikling af hjernen og øjnene hos fosteret og hos spædbørn, der ammes.
Ingredienser:
Vegetabilsk olie* fra mikroalgen Schizochytrium sp 750 mg, Solsikkeolie, Rosmarin Extract, Antioxidant: L-ascorbylpalmitat, bl. tocopheroler, Vegetabilsk kapsel: Glycerol, sorbitol, kartoffelstivelse, eucheuma-tang, voks fra karnauba-palme
Produktinformation
Andre informationer:
Varenummer: 15692

Andre kunder købte også disse varer