Weleda Calendula Bath Mamma & Baby (200 ml)

Weleda Calendula Babybad - 200 ml.

129,00 kr
Weleda calendula babybad, afslappende bad, der sænker roen over dit barn. Efter en dag med mange stimuli kan det være godt for dit barn at få et varmt og afslappende bad, der fremmer en god nattesøvn og lader roen sænke sig.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Mild vask efter aktive dage. Vores naturlige babybad hjælper med at berolige, lindre og afslappe din baby. Til mødre, der ikke er ligeglade med, hvad der kommer på babyens hud. Et afslappende bad efter en aktiv dag er mere vigtigt, når huden er helt ny. Babyens hud skal holdes ren, men den skal stadig lære at kunne klare sig imod den ydre verden. Hjælper med at udvikle den blideste beskyttelse med ekstrakt af økologisk morgenfrue til at berolige huden og økologisk timian til at give varme og tryghed. Morgenfruen danner et plejende skjold rundt om babyen, mens det varme vand fremmer søvn og ro. Et fredfyldt ritual ved sengetid for jer begge. Dermatologisk testet som meget hudvenlig, også på følsom hud.
Ingredienser:
Water (Aqua)Sodium Chloride, Prunus Spinosa Fruit Juice, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract, Fragrance (Parfum)*, Silica, Xanthan Gum, Limonene*, Linalool*, Geraniol*
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandTyskland.
AllergenerLimonene, Linalool, Geraniol
Varenummer: 20723

Andre kunder købte også disse varer