Organic Boost Night No. 1 Rose Natcreme (50 ml)

Zinobel Night no1 Rose natcreme Organic Boost 50ml

Spar 11%

Kun 263,12 kr

Pris: 299,00 kr

Organic Boost Night no. 1 Rose, 50 ml En eksklusiv og koncentreret natcreme baseret på 7 fine økologiske olier økologisk Aloe Vera og koncentrater af nyeste generation til beskyttelse, celleregenerering og fugtbinding. Der er i vores natcreme lagt ekstra vægt på celleregenererende egenskaber, da det jo er om natten, når vi sover, vi regenereres/genopbygges. Med mild duft af ægte rosenolie. Udviklet og produceret i Danmark. Beta-glucan (fra gær) er med til at neutralisere dagens skadepåvirkninger og stimulerer samtidig dannelsen af fibroblast, et forstadie til collagen. Samtidig boostes collagenproduktionen af peptider, som er små aminosyrekæder der er identiske med hudens eget vækstenzym. A vitamin i en let optagelig form er med til at sikre cellefornyelse. Og de økologiske olier, ikke mindst fra hybenkerne, avocado og granatæble tilfører næringsstoffer til fugtbevaring, beskyttelse og genopbygning. Ikke tilsat kunstige farvestoffer, parabener, kemisk eller fysisk solfilter, mineralsk olie eller animalske produkter. Ingredienser af naturlig oprindelse: 97% Økologisk andel af plantemateriale: 86%
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Zinobel er topprodukter fra øverste hylde, - ”Når økologi og anti-aging går hånd i hånd”
Udviklet og fremstillet i Danmark.
Night no. 1 er intenst plejende og medvirker til hudcellernes regenerering. En høj diversitet af bio-stoffer er med til at give dette produkt sine høje hudplejende kvaliteter. Økologisk HYBENKERNEOLIE er hovedolie i alle Zinobels ansigtscremer. Valgt p.g.a. sit ekstremt høje indhold af antioxidanter mm.
Night no. 1 rose har en fin mild duft af rose.

Der er i Zinobels natcremer lagt ekstra vægt på celleregenererende egenskaber, da det jo er om natten, når vi sover den dybe søvn, vi regenereres/genopbygges.
Natcremen indeholder koncentrater af nyeste generation til celleregenerering, beskyttelse og fugtbinding.
CM Beta-glucan (fra gær) er med til at neutralisere dagens skadepåvirkninger og stimulerer samtidig dannelsen af fibroblast, et forstadie til collagen. Samtidig boostes collagenproduktionen af peptider, som er små aminosyrekæder/proteinstykker, der fungerer som hudens eget vækstenzym. A vitamin og stabilt vitamin C er med til at sikre cellefornyelse. Og de økologiske olier, ikke mindst fra hybenkerne, avocado og granatæble tilfører næringsstoffer til fugtbevaring, beskyttelse og genopbygning.

Anvendes om aftenen efter afrensning, gerne med Deep & Gentle Foaming Cleanser. Evt. efter behandling med Instant Care Serum.
Anbefales til normal og tør hud. Særdeles velegnet til moden hud, men kan anvendes fra 20+.
Det bedste man kan gøre er at pleje huden fra en ung alder og dermed udsætte ældningstegn.
Cremen har et højt fedtstofindhold, men har en forholdsvis lind kvalitet, da vi holder igen med fortykningsmidler. Det gør den samtidig drøj og let at fordele.

Ingredienser af naturlig oprindelse: 97%
Økologisk andel af plantemateriale: 86%

Udsnit af aktive ingredienser: Økologisk Aloe Vera, økologisk olie fra hybenkerne, avocado, granatæble, borago, macadamianød, tidsel, økologisk glycerin, squalane, peptider, beta-glucan, hyaluronsyre, vitamin A, stabilt vitamin C og vitamin E.


Et ”rent” produkt. Ikke tilsat en lang række ”gråzone” stoffer som Zinobel og deres målgruppe finder uønskede.
Ønsker man at undgå duft anbefales Night no. 1 Naturel.
Skal opbevares mørkt og køligt. Bør anvendes indenfor 6 måneder efter åbning.

Produktet er pakket i vakuumpumpebeholder, der beskytter produktet optimalt, muliggør minimal konservering, og sikrer at man kan få tømt beholderen helt.
Ingredienser:
Aloe Barbadensis Leaf Juice* , Aqua, Rosa Canina Fruit Oil*, Glycerin*, Sodium Stearoyl Lactylate, Persea Gratissima Oil* , Carthamus Tinctorius Seed Oil* , Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Borago Officinalis Seed Oil*, Macadamia Ternifolia Seed Oil*, Glyceryl Stearate, Helianthus Annuus Seed Oil* , Squalane , Cetearyl Alcohol , Punica Granatum Seed Oil* , Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Palmitoyl Tripeptide-5, Sodium Ascorbyl Phosphate, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate , Sodium Hydroxide, Parfum, Rosa Damascena Flower Oil*, Perlagonium Graveolens Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Carbomer, Sodium Anisate, Sodium Levulinate
Produktinformation
Andre informationer:
AllergenerLinalool, Geraniol, Citronellol
Varenummer: 7503
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer