Badeanstalten Olie Beroligende Lavendel (150 ml)

Badeolie beroligende lavendel Badeanstalten 150 ml

99,00 kr
Bade- og massageolie med urter og en varmende og beroligende komposition af æteriske olier (lavendel, appelsin, ylang ylang) med en frisk duft og sensuelle undertoner. Bad: Til et blødgørende karbad tilsættes en mængde olie svarende til en spiseske. Fodbad: Til et blødgørende fodbad tilsættes en mængde olie svarende til ½ teske. Massage: Lidt olie fordeles imellem hænderne og masseres ind i huden med rolige bevægelser.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Forfriskende citrus bade- og massageolie.
En dejlig bade- og massageolie til tidspunkter, hvor roen gerne må sænke sig. Olien er tilført lavendel og pebermynte, som beroliger og varmer. Formularen er skabt på fugtgivende olier i form af mandelolie, jojobaolie, tørolie og rapsolie. Disse olier skaber tilsammen den perfekte kombination af glid og absorbering, der får Lavendelolien til at egne sig godt til massage og bad.
Ingredienser:
Brassica Campestris Seed Oil, Ethylhexyl Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Parfum, Lavandula Angustifolia (Lavender) Herb Oil, Mentha Arvensis Herb Oil, Limonene, Coumarin, Geraniol, Linalool, Tocopheryl Acetate, Citral
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandDanmark
AllergenerLimonene, Coumarin, Geraniol, Linalool, Citral
Varenummer: 17922
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer