Ketchup

Økologisk ketchup med lækre solmodne tomater er sundt. Ja, hvem skulle have troet, at ketchup er sundt? Det er endda ikke engang det eneste! Den, som dagligt spiser eller drikker tomatprodukter, kræser om sin sundhed. Især økologisk ketchup er nemlig ekstra rig på det ultrasunde røde farvestof, lycopin.
Økologisk ketchup: ren sundhed! Til pommes fritterne, pølsen og i burgeren eller måske noget grillet. Ketchuppen bruges til at peppe mad op med, og for mange fuldender den nydelsen af en ret. Tomatplanten, der oprindeligt stammer fra Sydamerika, leverer lækre "guldæbler". Et kærligt kælenavn, som italienerne har givet tomater. De er nemlig det rene guld for den menneskelige organisme, viser flere studier. De røde eller gule tomater indeholder vitamin A, B og C samt ikke mindst lycopin. Lycopin, der er i familie med antioxidanten, betakaroten. Altså er der al mulig grund til at snuppe en klat ketchup! Den økologiske variant er dog meget sundere end den konventionelle. Den indeholder oftest også langt flere tomater.I modsætning til den vanlige udgave, som langt de fleste danskere sætter på bordet, gemmer der sig tre gange så mange aktive virkestoffer i solmodne øko-tomater. Ganske vist indeholder tomatketchup sukker, og man skal da også spise den med måde. Dog er en ting sikker: Økologisk ketchup indeholder absolut ingen skadelige stoffer, er langt mere rig på lycopin og indeholder også mindre sukker. Lige præcis denne sunde røde sovs tilbyder Netspiren, og udvalget er bredt. Ønsker du ikke noget sukker, kan du vælge en børnevenlig sukkerfri ketchup. Skal det være lidt mere kreativt, har vi sågar også blomme- og mangoketchup. Skal du kokkerere – så vælg økologisk tomatkoncentrat.Så snup en økologisk ketchup med en velkrydret smag og aroma. Den er så meget sundere!

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader