Terra Nova

Terra Nova serien fremstilles af op til 50 forskellige økologiske madvarer og planter. En hel serie af rene urter uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, hvede, gluten, soya, gær, mælke-ingredienser eller sukker. Velegnet til vegetarer og veganere.
Alle Terranova produkter har en synergistiske formel, som hedder Magnifood. Magnifood er et synergistisk kompleks af planteekstrakter og phytonutrientrige ingredienser. De samlede ingredienser i Magnifood forbedrer kroppens biokemiske modtagelighed overfor produkternes vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Formålet med produkterne er at de enkelte næringsstoffer genkendes og absorberes bedst muligt, så kroppens celler kan fungere optimalt. Det vil sige at f.eks. Terranovas C-vitamin, er lavet med c-vitaminrige bær som havtorn, acaibær, acerola og hyben.

Terranovas serie består af følgende:

* Multivitaminer til børn og voksne * Mineraler * Antioxidanter * Probiotika * Q-10 * Life Drink komplet

Frystørrede urter

Terranova?s metoder med at bruge friske planter som er blevet frysetørret har vist sig igennem forskning at beskytte og bevare plantens potens, dens biokemiske integritet samt dens enzymatiske aktivitet. Faktisk er den biokemiske profil af en frisk frysetørret plante næsten den samme som den oprindelige friske plante, men i en meget højere koncentration på grund af det vand der bliver fjernet fra den oprindelige plante ved frysetørring. Med andre ord er en frisk frysetørret plante fra Terranova en meget mere koncentreret version af den oprindelige friske plante.RENHED. Alle produkterne er 100% frie for tilsætningsstoffer og bindemidler. Der er ingen fyldstoffer, ingen konserveringsmidler, ingen bindemidler, ingen sødemidler. ETISKE OG ØKOLOGISKE. Vi bruger kvalitets økologiske urter og planter, så vidt muligt. Ingredienserne er altid etisk produceret. MAGNIFOOD. Kompleks af planteekstrakter og phytonutrientrige ingredienser FRYSETØRRET URTER. De fleste urter og planter er friske frysetørret, som bevarer den biokemiske integritet bedst muligt. SIKKERHED. Produkterne er pakket med et segl, så man kan være helt sikker på, at produktet er uåbnet. GLAS EMBALLAGE. De fleste produkter er pakket i genanvendelige glas, som sikrer bedste emballering.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader