Semper

Det svenske firma Semper har over 70 års erfaring med at producere kvalitetsmad til babyer og småbørn. Den sunde børnemad udvikles i samarbejde med ernæringseksperter og tilberedes med en stor portion kærlighed. Den indeholder hverken farvestoffer eller tilsætningstoffer, og tager hensyn til små børns særlige behov for energi og næring.

Strenge krav til fremstilling af børnemad

Hos Semper har man stor fokus på både sikkerhed og kvalitet. Når der produceres børnemad er virksomheden underlagt meget strenge krav og kontrol i både Danmark og Sverige. Derudover har Semper selv opstillet sine egne tårnhøje krav til forskellige råvarer, fødevaresikkerhed og tilberedning. En af Sempers kontrolprocesser går ud på at besøge alle råvarer-leverandørerne for at sikre sig, at de lever op til kravet om dyrkning og dyrevelfærd. Desuden kontrolleres al vælling, grød og tilskudsblanding gennem hele tilblivelsesprocessen og der laves altid bakteriologiske prøver

Lever op til højeste niveau inden for økologi

En stor del af børnemaden fra Semper består af lokale råvarer fra Sverige, hvor maden også bliver tilberedt. Virksomhedens økologiske produkter har fået tildelt mærket KRAV, som er det svenske mærkningssystem for økologiske varer og som sikrer at mindst 95% af indholdet er økologisk. Derudover er Semper de første på det danske marked, der introducerer KRAV-mærket økologisk fisk til småbørn. Fiskene kommer fra Barentshavet og Norskehavet, og skal leve op til en række krav for at blive klassificeret som økologisk.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader