Lotao

Ris har siden stenalderen været en meget vigtig bestanddel af de fleste folkegruppers kost, og i dagens samfund er det en af de ledende produkter på det landbrugsbaserede fødevaremarked. Der er dog mange som alligevel har tendens til at glemme, at der findes en lange række forskellige rissorter, som både er sundere og mere velsmagende end de klassiske rissorter.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Med udgangspunkt i en nysgerrighed og passion for differentierede arter af ris tilbyder det tyske brand Lotao et bredt udvalg af ris, som indtil nu har været ukendte i den vestlige del af verden.

Eksotiske ris specialiteter

I et forsøg på at give vestlig madlavning et eksotisk strejf i nytænkende retter er der i Lotaos udvalg i høj grad lagt vægt på at indhente kvalitets ris fra små, økologiske landbrug rundtomkring i Asien. Ris specialiteterne er en slags eksotiske ?souvenirer? og skatte, der kan være med til at skabe et nyt kulinarisk udtryk i madlavningen. Alle produkter rummer foretrukne ris fra fremmede kulturer, hvis historie går langt tilbage og i høj grad reflekterer en række levemåder og livsfilosofier. Ris har nemlig i mange asiatiske folkegrupper haft stor symbolsk betydning og fremstår derfor ikke blot som en almindelig fødevare i kosten. Originale ideer om verden og menneskeligt liv på jorden er i en historisk sammenhæng symboliseret i den enkelte riskerne, hvis smag er fantastisk tilfredsstillende. I Lotaos udvalg af ris er der først og fremmest fokus på kvalitet og smag, ligesom også historie og inspirationskilder dominerer det unikke sortiment. Den skjulte viden om filosofien og de symbolske værdier bag ris-fremstilling i asiatisk landbrug præsenteres i afsnittet ?Historien bag Lotao?.

Bæredygtig tankegang

Lotao står ordmæssigt for en intakt, hel verden. Ris sortimentet er derfor valgt baseret på principper om en ren og miljøvenlig tankegang, hvorfor kvaliteten af hvert enkelt risprodukt er høj. Lotao samarbejder udelukkende med partnere og landbrug, hvor gode arbejdsforhold samt et socialt og miljømæssigt ansvar sikres på optimal vis.

Unikke smage og ingredienser

Ved at berige de forskellige risarter med naturbaserede smagsekstrakter fra planter og frugter, tilbyder Lotao en ny, innovativ tankegang indenfor ris i madlavningen. Naturligt salt af højeste kvalitet er desuden tilsat i risspecialitetsprodukterne med henblik på at fremhæve de fantastiske smagsnuancer ? om det så er bær, citrus eller orientalske krydderier. Her er virkelig tale om en usammenlignelig kulinarisk oplevelse. En dertilhørende ingrediens kaldet ?The Perfectioner? udgøres af en naturlig krydderiblanding. Den fleksible struktur i riskornene bevares ved tilføjelsen af krydderiblandingen, hvor den inkluderede risolie dog giver den færdige ret en mere blød, silkeagtig struktur. Risene kan alle koges til en mere risottobaseret struktur ved tilføjelsen af lidt revet ost og mælk, de økologiske krydderier skaber en delikat kontrast til den mere runde ost.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader