Skærtoft Mølle

Skærtoft Mølle er en dansk familieejet virksomhed, som producere et bredt spektre af økologiske kornprodukter af høj kvalitet. Melet bliver sten malet og indeholder altid kim og næringsrige fibre.
Desuden bearbejdes kornkernerne med stor omhu, for at sikre kunderne det allerbedste resultat.

Familieprojekt gennem flere generationer

Skærtoft Mølle er en del af et større familieprojekt, der drives af familien Risgaard Bonde, som består af Hanne og Jørgen og Marie-Louise, som er 5. generation på stedet. Skærtoft gården ligger ved østkysten af Als og kom i familiens hænder allerede i 1892, hvor Jørgens olde-forældre købte gården. 100 år efter blev gården omlagt til økologi, og siden 2004 har den dannet rammen om familiens drøm om et gårdmølleri og ambitionen om at skabe verdens bedste mel. Siden 2007 har familien også drevet kursusvirksomheden Skærtoft Staldkøkken.

Hædret med flere priser

Gennem årene er produkterne fra Skærtoft Mølle blevet tildelt en række priser ? fx modtog familievirksomheden Det Danske Gastronomiske Akademi's hædersdiplom i 2009, og året efter blev Skærtoft Mølle hædret med Den Danske Designpris og særprisen Design Matters for sin emballage.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader