Juhldal

Bag mærket Juhldal, står den danske virksomhed CosMedic Care, som i 40 år har produceret effektive naturprodukter til forbedring og pleje af huden og håret.
I starten af 1970?erne, begyndte helse ? og sundhedsforskeren Jørgen Juhldal at interessere sig for udviklingen af naturprodukter og det første produkt, der så dagens lys, var Wonderlotionen ? som også sælges i dag.

Naturlige kvalitetsprodukter fra Juhldal

Hår- og hudplejeprodukterne er hver især tilpasset de forskellige hudtyper, og alle Juhldals produkter er blevet skabt ved hjælp af naturens egne kraftfulde lægeplanter. De ingredienser, der benyttes, er alle veldokumenterede og certificerede. Og derfor er forbrugerne altid sikret en ensartet kvalitet af høj standard. Ingen af Julhdals produkter er testet på dyr, og de er desuden fri for parabener, mineralske olier, kunstig farve og parfume.Bruger Jørgen Juhldals originale recepter For at skabe de virkningsfulde produkter, benytter man sig af den nyeste viden indenfor brugen af planteekstrakter i hud- og hårplejeprodukter. Samtidig tager man stadig også udgangspunkt i Jørgen Juhldals originale recepter.

Modtog årets forbrugerpris i 2009

Ved Danish Beauty Award i 2009 fik Juhldal tildelt årets forbrugerpris for produktet "Juhldal Økologisk Shampoo?, der fik disse flotte ord med på vejen:"Bring os økologiske skønhedsvalg. Sådan lyder forbrugernes stemme i afgørelsen om den prestigefyldte forbrugerpris. Vinderproduktet opfylder sit løfte om at rense, pleje og kaste glans af sig."

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader