Urtekram

Urtekram International A/S udvikler økologisk certificerede plejeprodukter og økologiske madvarer i kolonial- og fryskategorien. Den danske bedrigt er den største økologiske grossist i hele skandinavien.
Produkterne sælges under virk-somhedens egne to brands, Urtekram og Nutana. Samtidig distribuerer de også produkter fra en række kendte varemærker ? fx, Mádara og RiceDream.

Urtekram blev skabt i 70`erne

Hovedkontoret er placeret i Mariager i Nordjylland, men Urtekram blev grundlagt i 1972, som en lille urtekræmmer-butik på stenbroen i København. Dengang var økologien kun på et begynderstadie, og de to grundlæggere Lisbeth Damsgaard og Ronnie McGrail havde et ønske om at gøre Danmark meget grønnere. Siden dengang er det kun gået èn vej for Urtekram ? og det er fremad. Og i dag sælges Urtekrams mange produkter i over 36 lande.

Pionerånden er stadig den samme

Hos Urtekram har man formået at bevare pionerånden og engagementet fra dengang, hvor det hele startede. Virksomheden udvikler omkring 100 nye produkter hvert år, men har altid fokus på bæredygtigheden og hvordan man kan minimere miljøbelastningen, når det drejer sig om produktion og transport af produkterne.

Certificeret virksomhed med over 1.000 produkter

Urtekram International A/S markedsfører omkring 1.100 produkter og har en lang række af certifikater ? fx har helsevirksomheden været miljøcertificeret siden 2000 og er desuden certificeret hos The Vegan Society i England.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader