Pasta

Økologisk pasta boomer og har allerede gjort det længe. Vi er nemlig generelt blevet mere opmærksomme på vores kost. Samtidig med at passe på vores egen sundhed, vil vi også gerne tage hensyn til miljøet. Tilsætningsstoffer, kunstgødning og sprøjtemidler er fy-ord. Vores børn skal helst også lære at sætte pris på økologi fra en start. Gå på opdagelse i Netspirens varierede udvalg af økologiske pastaprodukter.
Boghvede, spelt, durummel, quinoamel, rugmel, græskarmel, valnøddemel, sojamel, majsmel, konjak-fibre og tang samt rismel. Det vrimler ganske enkelt med pastasorter. Den klassiske hvide hvedepasta er for de fleste for længst yt. Mere spændende, sunde og økologiske alternativer har indtaget scenen. For hidtil har den nemlig været bandlyst på tallerkenen hos en del, fordi der angiveligt er for mange kulhydrater. Kulhydrater, som ubetinget sætter sig på sidebenene. Det er dog en skrøne! Pasta er i sig selv ikke fedende – det er snarere tilbehøret og portionerne, man skal være påpasselig med. Er man ikke fan af den hvide hvede, skal man vælge en af de mange nye sunde melvarianter her. Netspiren har også sørget for et hav af valgmuligheder. Du kan vælge lige præcis den pastatype, der passer bedst til din ret. Måske synes dine børn, at det er super sjovt at spise conchiglioni. I så fald finder du også den her. Udvalget er bredt og spænder lige fra fusilli, penne, spaghetti, tortiglioni og conchiglioni til nudler, lasagneplader, tagliatelle, gomitini og nudler. Prøv fx suppehorn (gomitini) i en lækker økologisk tomatsuppe fra Amys Kitchen. Vil du fuldstændig undgå kulhydrater – så snup de kaloriefattige og figurvenlige shirataki nudler. De passer ind i ethvert sundt ernæringskoncept og kan fx spises alene med japansk økologisk shoyu soyasauce fra Clearspring. Kort sagt: Vi har økopasta til alle, og enhver delikat ret!

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader