Udo's Choice
Udo Erasmus var pionerende indenfor fedstoffer. Han er mest kendt for Udo's Choice, som er en sammensætning af vegetabilske fedtstoffer, som er en god kilde for Omega 3, 6 og 9.
Sidenhen udviklede han en serie af de sunde mælkesyrerbakterier og sidst på stammen er enzymerne fra planter.Udo Erasmus fik sin B. Sc. grad i Honors Zoologi i psykologi, efterfulgt af studier i Biokemi og Genetik ved University of British Columbia. Mens han studerede Genetik ved UBC, blev en af hans forskning papirer offentliggjort i peer reviewed tidsskrift, Proceedings of National Academy of Sciences, i 1967, og to mere af hans papirer blev offentliggjort i peer reviewed tidsskrift Mutation Research, i 1971.I 1980 tog livet for Udo en betydelig drejning, da han blev forgiftet, mens han skødesløst arbejdede med pesticider. Når medicin ikke var i stand til at yde hjælp, konkluderede han, at sundhed var hans eget ansvar og søgte de svar, han havde brug ved at begrave sig selv i forskningslitteraturen om ernæring og sundhed. Han lagde særlig vægt på de mindst forstået arena: virkningerne af fedtstoffer og olier på menneskers sundhed. Det betød fund og perusing tusindvis af originale forskningsundersøgelser, mange, der var utilgængelige for offentligheden og derfor var ukendte. Flere års indsamling og gennemgå disse data kulminerede i hans skelsættende canadiske bestseller Fedtstoffer og olier. Denne bog blev også hans afhandling og indbragte ham en Ph.D. i ernæring i 1986. Bogen er nu tilgængelig i udvidet, revideret, opdateret form, som Fats Det Heal Fats thats kill. En bog der er solgt i kæmpeoplag i USA og Canada.?Sund fedt og dræberfedt, som bogen hedder på dansk handler om betydningen af anvendelsen af de rette fedtstoffer i vores kost og ernæring. Om de følgesygdomme af forkert ernæring så som gigt, eksem, overvægt, hjertekarproblemer med meget mere har udviklet sig til et samfundsproblem. Udo Erasmus har i denne omfattende bog delt ud af sine mange forskningsresultater og indsigter i sammenhængen mellem sundhed og ernæring, hvor han anbefaler de rigtige sunde olier til alle, der er bevidste om deres helbred og vil gøre en indsats for at forbedre eller beholde det.Det er ikke uden grund af Udo Erasmus har fået kælenavnet "The Fatman" Han banebrydende teknologi til presning og pakning af friske olier under udelukkelse af lys, varme og ilt. Tre vigtigste faktorer, der kan omdanne nærende olier til giftige dem Indtil da blev olier stærkt forarbejdede ved destruktive metoder, at ofre sundhedsmæssige fordele for at opnå lang holdbarhed. Oprindeligt arbejdede han med hør olie, og senere tilføjede solsikke, sesam og andre olier til at løse de vigtigste mangel ved hør olie - dens høje omega 3 og dårlig omega 6 fedtsyrer, hvilket kan resultere i omega 6-mangel.Ud over væsentlige fedtstoffer, han arbejder med phyto-næringsrige greens, fordøjelsesenzymer, fiber-rige hele fødevarer, venlige tarm mikroorganismer, urter, mineraler, vitaminer og antioxidanter.