Solaray

Solaray er kendetegnet for kvalitetsprodukter, og har et komplet udvalg af både urter, urtekombinationer, specielle kosttilskud, vitaminer, mineraler og multivitaminer. Alle produkter er uden gluten, laktose, sukker og andre kunstige farve- og tilsætningstoffer.

Grundig test af råvarer

For at sikre den høje kvalitet står Solaray selv for fremstillingen af produkterne og kræver blandt andet et analysecertifikat fra leverandørene, som garanti for hver eneste råvares kvalitet. Produkterne bliver gennemgået med skarpe øjne i højteknologiske universites-laboratorier, hvor de blandt andet testes for pesticider, mikroorganismer og tungmetaller. Solaray garanterer for både sammensætningen af produktet, og for hvordan det virker i kroppen.

Dansk firma repræsenterer Solaray

Bag brandet Solaray står amerikanske Nutraceutical Corp, der repræsenteres af det familieejede firma Natur Energi A/S i Allerød. Den danske virkomhed blev etableret i 1992 og er i dag blandt de ledende på markedet inden for urter, vitamin- og mineralpræparater, mælkesyrebakterier og olieprodukter. Natur Energi vælger sine samarbejdspartnere med omhu, så forbrugerne er sikret de bedste og mest effektive produkter og de samarbejder desuden med en række eksperter indenfor kosttilskudsprodukter.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader