Natur Drogeriet

Natur Drogeriet er Danmarks ældste naturmiddelvirksomhed med et stort udvalg at naturmedicin, helsekost, krydderier, urter, æteriske olier, kosmetik samt meget mere.

Blev grundlagt i 1945 som Drogeriet

Det gamle urtefirma "Drogeriet? blev grundlagt helt tilbage i 1945 af Dr. A. O. Hansen (1892-1971). Han havde skrevet Danmarks største naturmedicinske værk "Helbredelse - bind I og II? i 1930'erne og var dermed den første, som udbredte viden og salg af blandt andet ginseng til styrkelse af den danske sundhed. I 1976 blev firmaet overtaget af Jonna og Peer Christiansen, der i forvejen ejede en af landets største helsekostforretninger i Århus. Firmaet skiftede navn til "Natur Drogeriet? og har siden hen udviklet sig til at være et af de mest moderne naturmiddelfirmaer i Skandinavien.

70 år med populære og nyskabende produkter

Natur-Drogeriet lægger i dag navn til omkring 2700 naturpræparater og levnedsmidler og kodeordet bag udviklingen og produktionen er "Du er, hvad du spiser". I sommeren 2015 markerede Natur Drogeriet sit 70 års jubilæum på den årlige fagmesse Helsam Messen og vandt prisen som "Årets Stand?. Samtidig kunne de to direktører også glæde sig over at modtage prisen "Life time achievement" - en pris, der sjældent bliver uddelt, men som gik til Natur Drogeriet på grund af af det store engagement og den formidable indsats for sundheden.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader