Dr. Hauschka Body Oil Rose (75 ml)

Dr. Hauschka bodyoil rose - 75 ml.

200,00 kr
Den righoldige rosenolie og den fugtbevarende jojobaolie er basis for den normaliserende og harmoniserende Rose Body Oil, der giver dig en smidig hud og samtidig har en harmoniserende effekt på sindet.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Den righoldige rosenolie og den fugtbevarende jojobaolie er basis for den normaliserende og harmoniserende Rose Nurturing Body Oil, der giver dig en smidig hud og samtidig har en harmoniserende effekt på sindet.

Olien indeholder tørrede blomsterknopper fra den næringsrige damaskusrose samt solsikkeolie fra kontrollerede biodynamiske jordbrug. Disse har undergået en naturlig, rytmisk proces under en én uge lang modningsperiode. I modningsfasen varmes blandingen op til 37°C svarende til menneskets kropstemperatur. Herefter bliver den forsigtigt blandet rundt hver morgen og aften. På den måde bibeholdes planternes særlige egenskaber.
Ingredienser:
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosa Damascena Flower Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Parfum, Citronellol, Geraniol, Linalool, Citral, Eugenol, Farnesol, Limonene
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandTyskland.
AllergenerCitronellol, Geraniol, Linalool, Citral, Eugenol, Farnesol, Limonene
Varenummer: 4321
Se lignende produkter