Fugtighedscreme (30 ml)

Elizabeth Løvegal Fugtighedscreme - 30 ml.

189,00 kr
Elizabeth Løvegal fugtighedscreme med Lægeplanter. Behagelig for sart og irriteret hud, en mild dagcreme til alle hudtyper. Fugtighedscremen bruges om dagen som hudens frakke. Den tiltrækker og binder fugtighed og beskytter mod vind og vejr og udtørrende centralvarme.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Behagelig for sart og irriteret hud, en mild dagcreme til alle hudtyper.

Fugtighedscremen bruges om dagen som hudens frakke. Den tiltrækker og binder fugtighed og beskytter mod vind og vejr og udtørrende centralvarme. Det er først og fremmest de biodynamiske urter, som gør denne creme så virksom. Hjertensfryd, isop og salvie fra egen urtegård på Bornholm er udtrukket i helt rent vand. Dette udtræk bevarer planternes virksomme egenskaber.
Netop disse planter renser, sammentrækker og lukker hudens porer, giver glat hud og er således foryngende. De begrænser rødsprængning og slaphed.
Fugtighedscremen er også god mod hududslet og irritationer og anbefales mod acne. Planteudtrækket er rørt til creme med letoptagelige kokosolier, der giver et mat skær. Palmeråvarerne stearin og glycerin er sammensat i den rigtige balance, som beskytter og bevarer hudens egen fugtighedsbalance. Fra udtrækket stammer også cremens farve.

Fugtighedscremen er konserveret med den kostbare harpix fra styaxtræet.
Duften er sammensat af de fineste æteriske olier.
Cremen er drøj, helt fri for nutidens kemisk-industrielle fyld- og erstatningstoffer.
Brug mindre end du plejer - huden kræver kun et tyndt lag som »overtøj«
Ingredienser:
Water, Coconut Oil, Stearin, Glycerin, Almond Oil, Styrax Tintura, Hyssopus Officinalis, Melissa Officinalis, Salvia Officinalis, Propylenglycol, Trolamine, Beeswax, Wheat Germ Oil, Duft Oil
Produktinformation
Andre informationer:
Varenummer: 12380

Andre kunder købte også disse varer