Fugtighedscreme Til Mænd (30 ml)

Elizabeth Løvegal Fugtighedscreme til mænd - 30 ml

189,00 kr
Elizabeth Løvegal fugtighedscreme til mænd blev sendt på markedet for nogle år siden da det var usædvanligt, at mænd plejede deres hud. Sådan er det heldigvis ikke længere. Mænd ved nu, at deres hud har behov for næring ligesom alt andet levende.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Da jeg sendte denne creme på markedet for nogle år siden, var det endnu usædvanligt, at mænd plejede deres hud. Sådan er det heldigvis ikke længere. Mænd ved nu, at deres hud har behov for næring ligesom alt andet levende.
Jeg har komponeret en fugtighedsgivende og nærende creme, der ikke er fedtet eller skinner. Den er blandt andet tænkt som "overtøj" efter barberingen og barbersprittens skarpe udtørring af ansigtshuden. Den er velegnet til alle hudtyper.

De bornholmske bio-lægeurter har gennem århundreder været kendt for deres gode egenskaber. Deres virksomme stoffer heler, læger og dulmer hudirritationer og exemer.
Fugtighedscremen er drøj; brug kun det, huden kan optage.
Morgenfrue, timian, isop og kornblomst er udvundet i rent vand. Urtekraften røres med koldpressede planteolier af kokos og hvedekim, palmemarv-stearin og styaxharpix. Glycerinen holder på fugtigheden.

Fugtighedscreme optages let af huden og er regenererende. Den beskytter mod udtørring og vejrets bid og holder huden glat og mat. For den vanskelige hud er den en gave, for normal hud en selvfølgelig kornfort.
Fugtighedscremen renser den nussede hud og sammentrækker dens porer. Man kan ligefrem mærke cellernes taknemmelighed for den nye energi.
Ingredienser:
Water, Coconut Oil, Stearin, Glycerin, Almond Oil, Styrax Tinntura, Hyssopus Officinalis, Centaurea Cyanus, Calendula Officinalis, Thymus Vulgaris, Propylenglycol, Trolamine, Beeswax, Wheat Gern Oil, Duft Oil
Produktinformation
Andre informationer:
Varenummer: 12382