Laktose Intolerance Test (1 stk)

Laktose intolerance test - 1 stk.

379,00 kr
Laktoseintorerance DNAtest 99,5% sikker. Test om du eller dit barn er laktoseintolerant på en nem, sikker og hurtig måde. 1. Du tager testen i mundhulen 2. Put prøven tilbage i pakken. 3. Send den til leveringsadressen påtrykt på æsken. 4. Du har modtaget en kode, inden for 4 hverdage kan du læse svaret på www.dynamiccode.se
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Med den nye DNA hjemmetest for laktose intolerance undgår du ubehagelighederne og besværet ved en traditionel blodprøvetest, hvor du skal faste og herefter indtage væske indeholdende laktose, mens der løbende bliver taget blodprøver. Udover ubehaget ved blodprøverne kan den traditionelle test også give mavesmerter og kvalme som følge af indtagelsen af laktose. Det undgår du helt med den nye DNA test.

Prøvetagningspakken indeholder en vatpind som bruges til en spytprøve. Efter prøvetagningen indsender du prøven til analyse i den medfølgende returpakke til vores akkrediterede og kvalitetssikrede laboratorium. Analyseresultatet af din laktoseintolerancetest er klart ca. fem dage efter, at vi har modtaget prøven, du får svaret på din prøve på internettet.

Du behøver ikke længere bestille tid diverse steder, taget fri fra arbejde etc. Det er nemt og sikkert:
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandSverige.
Varenummer: 1936
Se lignende produkter