New Nordic Melissa (120 tabletter)

Melissa Dream fra New Nordic - 120 tabletter

Spar 24%

Kun 307,00 kr

Pris: 404,00 kr

En god og rolig søvn har afgørende betydning for kroppens genopbygning og følelsen af at vågne op frisk og udhvilet. Melissa DreamT tabletten er baseret på et kombinationsekstrakt af citronmelisse, kamille og grøn te plus B vitaminer og magnesium.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
En god og rolig søvn har afgørende betydning for kroppens genopbygning, og følelsen af at vågne op frisk og udhvilet. Melissa Dream™ tabletten er baseret på et kombinationsekstrakt af citronmelisse, kamille og grøn te plus B-vitaminer og magnesium. Citronmelisse bidrager til en normal og rolig søvn. B-vitaminer og magnesium bidrager til normal funktion af nervesystemet. B-vitaminerne: thiamin, niacin og B6 samt magnesium bidrager desuden til normale psykologiske funktioner.
Ingredienser:
Citron melisse (Melissa officinalis L.), Grøn te ekstrakt (Camellia sinensis Kuntze), Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Magnesiumoxid, Kamille ekstrakt (Matricaria chamomilla L.), Konsistensmiddel (tværbundet natriumcarboxymethyl cellulose), Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose), Nikotinamid, Pyridoxinhydrochlorid, Thiaminmononitrat, Cyanocobalamin, Riboflavin
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandSverige.
Varenummer: 1750