Mellisa Fugtgivende Natserum Ø (15 ml)

Mellisa Serum Nat fugtgivende - 15 ml.

Spar 10%

Kun 134,10 kr

Pris: 149,00 kr

Mellisa fugtgivende sat-Serum med hybenkerne og havtorn. Serum der beroliger, fugter og virker forebyggende på rynker og manglende fylde.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Tank op på vitaminer og antioxidanter. Antioxidanter er noget af det, som er med til at holde din hud i form – og jo flere forskellige – jo bedre. En velformuleret olieserum gør en bemærkelsesværdig forskel ved tør og dehydreret hud. For de fleste hudtypers vedkommende kan en øget fugtmætning være en kraftig forbedring af huden. En gennemfugtet hud vil også kunne få bugt med de første rynker der opstår (som nemlig oftest er tørhedsrynker). Ligeledes vil en forseglende olie som fx. Mellisas Fugtgivende Natserum være med til at styrke din hudbarierre. Brug også gerne et par dråber i din dagcreme i de perioder, hvor din hud har brug for ekstra hjælp. Lidt om ingredienserne: Mellisas Fugtighedsgivende Natserum er et sofistikeret mix af olier til at nære huden. Vi har kombineret økologisk havtorn, som er rig på vitaminer og fedtsyrer, med bl.a. sesamolie for en målrettet fugtgivende effekt. Hybenkerneolie og alge stimulerer cellernes genopbygning, virker opstrammende og reducerer rynker. Avokadoolien reparerer, nærer og blødgør. Mandels høje indhold af frugtsyre virker reparerende og regulerende på hudbarierren. Linefill, som er et fantastisk vegetabilsk aktiv, fylder rynker ud og udglatter huden.

Egenskaber:
Fugter tør og fedtfattig hud, som har svært ved at holde på fugten. Indeholder bl.a. havtorn og økologisk hybenkerneolie, samt en perlerække af hudforbedrendeingredienser.

Fordele:
• Nærer og blødgør
• Reparerer hudens barierre
• Førstehjælp til tør hud
• Øger hudens elasticitet
• Stimulerer cellernes genopbygning
• Fylder rynker ud og giver synlig volumen
til både ansigt og læber
• Højt indhold af antioxidanter
Ingredienser:
Algae Extract (Algeolie), Ascorbyl Palmitate (C vitamin), Rosa Moschata Seed Oil (Hyben)*, Sesamum Indicum Seed Oil (Sesam)*, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (Havtornolie)*, BHT, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimenthyl Isosorbide (Antirynke kompleks), Oenothera Biennis Seed Extract (Kæmpenatlysolie)*, Glycerin*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Mandelolie)*, Persea Gratissima Seed Oil (Avokadoolie)*, Helianthus Annuus Seed Oil (Solsikkeolie)*, Tocopheryl Acetate (vitamin E), Aroma
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandDanmark.
Varenummer: 9257
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer