Urtekram Muesli Spelt & Hasselnød Ø (500 g)

Urtekram Muesli Spelt & Hasselnød Ø (500 g)

43,95 kr
Urterkams økologiske muesli med spelt og hasselnødder, er let at blive forelsket i. Den nøddeagtige charme strømmer dig i møde mens stamtavlen peger direkte mod fortiden. Og de gamle traditioner kan vi sagtens bruge til noget så hos os får du kun den uforædlede spelt med allermest smag.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Spelten er let at blive forelsket i. Den nøddeagtige charme strømer dig i møde mens stamtavlen peger direkte mod fortiden. Og de gamle traditioner kan vi sagtens bruge til noget, så hos os får du kun den uforædlede spelt med allermest smag. Derfor valgte vi at lade enkelheden sejre med masser af spelt tilsat et sprødt bid af ristede hasselnødder og et lille drys rosiner. Se det er opskriften på en mysli, der tager forfædrenes fuldkorn i hånden og lader dem vandre lige ind i dit hjerte. Indeholder rugflager. Rug er fra naturens hånd blågrøn i farven hvorfor blågrønne flager forekommer i myslien.
Ingredienser:
HAVREflager*SPELTflager* 19 %, SPELTflakes* 13 % (SPELTfuldkornsmel* 85 %, skårne SPELTkerner* 6 %, rørsukker*, majsglukosesirup*, salt), RUGflager*, BYGflager*, Rosiner* 9 % (overfladebehandlet med solsikkeolie*), Hel bogHVEDE*, Hele ristede HASSELNØDDER* 4 %, Solsikkekerner*
Produktinformation
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):
Energi1560 kJ / 370 kcal
Fedt7,0 g
- heraf mættede fedtsyrer0,9 g
Kulhydrat61 g
- heraf sukkerarter9,4 g
Kostfibre8,9 g
Protein12 g
Salt0,08 g
Andre informationer:
OprindelseslandEU/ikke-EU
AllergenerHasselnødder, Rug, Byg, Havre, Spelt
Varenummer: 12002
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer