Zenz Organic Oil treatment No. 96 Sweet Mint (100 ml)

Zenz Organic Oil treatment No. 96 Sweet Mint (100 ml)

339,00 kr
Olie.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Multifunktionel olie til hår og hud lavet på økologisk koldpresset avocado- og abrikoskerneolie, som virker plejende og er rig på vitaminer og mineraler. Sweet Mint har en opløftende duft af frisk mynte med et strejf af appelsin og ingefær. Olien plejer og nærer og giver smidig hud, glans til håret og en styrket hovedbund. Aromatisk duft i perfekt harmoni sikrer en velgørende og mærkbar oplevelse for hår, hud og sanser. Kan bruges alene eller som supplement til Zenz Organic Pure-serien.
100 % naturlige ingredienser. 100 % veganske ingredienser.
Professionel hårpleje, der tager hensyn til din sundhed og miljø.

Duft: Opløftende og frisk mynte med et strejf af appelsin og ingefær.
Hårpleje: Fremmer blodcirkulationen, renser og styrker hovedbund og hårsække. Giver intensiv pleje til trist og tungt hår.
Hudpleje: Virker opstrammende og afslappende. Perfekt til trætte muskler og træt hud.
Psykisk: Opkvikkende og varmende.
Aromaessens: Sød appelsin, mynte og ingefær. Brugsanvisning og anvendelse: Brug olien i din hverdag som hårkur, styling/hårpleje, ansigtspleje, kropspleje eller i badet. Anvendes i fugtigt eller tørt hår eller på ansigt og krop.
Ingredienser:
Persea Gratissima Oil*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed, Mentha Arvensis Leaf Oil, Zingiber Officinale Root Oil, Parfum, Limonene, Citral
Produktinformation
Andre informationer:
AllergenerLimonene, Citral
Varenummer: 26534
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer