Biosym OmniZink (120 tabletter)

Biosym OmniZink (120 tabletter)

Lagerstatus: På lager

Abonnér på en fast levering og spar 5% - Læs mere >>
Pris: 65.31 kr
    Leveringsservice
Køb en og få den leveret som normalt

Pris: 85,00 kr

Kun 60,00 kr

Zink bidrager til vedligeholdelsen af et normalt fungerende immunforsvar. Bidrager desuden til vedligeholdelsen af knogler og synet. Med OmniZink får du et mineral, der er vigtigt for en lang række af de processer, der foregår i vores krop. Zink indgår i mere end 300 enzymer og hjælper immumforsvaret med at fungere normalt. Det er en del af kroppens antioxidative forsvar mod frie radikaler og støtter dannelsen af vores knoglevæv. Samtidig er Zink med til at vedligeholde vores hud, hår og negle. Ved fertilitetsproblemer, vær da opmærksom på at zink bidrager til normal dannelse af sædceller.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Zink medvirker til, at immunsystemet fungerer normalt. Zink er en del af kroppens antioxidative forsvar, der beskytter kroppens celler mod oxidativt stress. Zink bidrager til at vedligeholde normale knogler. Det skyldes, at zink indgår som en strukturel del af knoglerne, og samtidig støtter zink dannelsen af knoglevæv, fordi zink aktiverer vigtige knogledannende enzymer.
Ingredienser:
Zink (zink L-pidolat, zinkcitrat, zinkbisglycinat), Mikrokrystallinsk cellulose, Siliciumoxid, Vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, Glycerin, Hydroxypropyl Methylcellulose
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandDanmark.
Varenummer: 16633
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer