Natur Drogeriet Peber Sort Hel (100 gr)

Peber sort hel Natur Drogeriet - 100 gram

Spar 36%

Kun 50,95 kr

Pris: 79,95 kr

Pebersorter Som mange andre krydderier har peber en flygtig aroma. Kendere bør derfor ikke være tilfredse med det færdigstødte krydderi, men støde eller kværne deres egen peber før anvendelse. Sort, hvid og grøn peber er ikke forskellige arter, men forskellige grader af modenhed hos samme art: Piper nigrum, sort peber (dansk artsnavn for alle former). Sort peber er den umodne, uskallede frugt. Hvid peber er den modne, afskallede frugt. Grøn peber (Madagascar-peber) er den umodne frugt, behandlet således at den oprindelige, grønne farve er bevaret. En pebervariant, der slet ikke hører hjemme i peberslægten (Piber), har fået vid udbredelse i de senere år. De ganske små, tørrede, lyserøde stenfrugter stammer fra rosapeber, Schinus therebinthifolius. De er meget dekorative og træffes hyppigt i peberblandinger.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Peber er uundværligt i køkkenet verden over og fås i flere farver og smagsvarianter. Peber er frugten på en stedsegrøn klatrebusk, der stammer fra Indien. Uanset farve (grøn, sort, hvid) kommer de alle fra samme busk - de er bare behandlet forskelligt.
Den sorte peber har en stærk aromatisk og brændende smag og kan sætte kulør på alt mad. Den absolut bedste måde at nyde peber på er ved at kværne/morte den lige inden brug. Duften af friskkværnet peber kildrer vores duftesans, og smagen er intens og aromatisk.
Ingredienser:
Sort peber (Piper nigrum)
Produktinformation
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):
Energi-
Fedt-
- heraf mættede fedtsyrer-
Kulhydrat-
- heraf sukkerarter-
Kostfibre-
Protein-
Salt-
Andre informationer:
OprindelseslandIkke EU - Pakket i Danmark.
Varenummer: 11273
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer