Zenz Organic Salt Water Spray No. 14 Pure (200 ml)

Zenz Organic Salt Water Spray No. 14 Pure (200 ml)

259,00 kr
Saltvands spray.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Svane- og allergimærket saltvandsspray. Velegnet til gravide, børn og parfumeallergikere, da den er uden parfume og æteriske olier. Non-aerosol spray som giver dit hår et lækkert beach look med masser af struktur og volumen. Medium hold til fint hår. Gør dit hår nemt at style, så det bliver siddende, hvor det skal. Håret bliver ikke tørt at røre ved og får et mat og bølget look.
Indeholder fugtgivende ingredienser, økologisk avocadoolie samt et naturligt indhold af fransk Middelhavssalt, som giver optimal hårpleje og hjælper med at forhindre at hår og hovedbund tørrer ud. For at bevare håret sundt og velplejet, anbefaler vi at bruge lidt Zenz Organic olie eller balsam som leave-in i håret, før du bruger saltvands spray.

Allergy Certified.

95 % naturlige ingredienser. 100 % veganske ingredienser.
Professionel hårpleje, der tager hensyn til din sundhed og miljø. Brugsanvisning og anvendelse: Kan anvendes i vådt eller tørt hår. I vådt hår, spray mod hårrødderne inden føntørring for at skabe volumen. Spray på håret og lad det lufttørre for at opnå et beach-look med naturlig struktur. Velegnet til alle hårtyper.
Ingredienser:
Aqua, Maris Sal, Alcohol Denat., PVP, Persea Gratissima Fruit Extract, Magnesium Sulfate, Glycerin, Sorbitol, Panthenol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid
Produktinformation
Andre informationer:
Varenummer: 26525
Se lignende produkter