Sukrin Melis - Et Alternativ Til Flormelis (400 gr)

Sukrin flourmelis - 400 gram

Spar 22%

Kun 61,00 kr

Pris: 79,00 kr

Sukrin flourmelis er kaloriefrit og 100 % naturligt alternativ til både flormelis og kunstige sødemidler. SukrinFlormelis er Sukrin på pulverform og opløses derfor let i væsker. Bruges i shakes, smoothies eller til kagepynt, glasur mv.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
- Nul kalorier
- Skader ikke tænderne
- Smager og ser ud som flormelis
- Naturlig oprindelse

SukrinMelis er et sødestof til bordbrug på basis af erythritol og steviolglykosider. Sukrin indeholder ingen kulhydrater, der indgår i kroppens energiomsætning.SukrinMelis bliver fremstillet ved en naturlig gæringsproces (fermentering), hvor man bruger druesukker som råstof. Man bruger samme metode, når man laver fx vin eller ost. Erythritol findes også i naturen i bl.a. pærer, meloner og spisesvampe. Sødeevnen er justeret med steviolglykosider og er på linje med flormelis.

SukrinMelis har et lavt energiindhold (0 kcal/100 gram). Indtagelse af fødevarer, der indeholder erythritol (Sukrin) i stedet for sukker, begrænser stigningen i blodsukkerniveauet i forhold til sukkerholdige fødevarer. Indtagelse af fødevarer, der indeholder erythritol (Sukrin) i stedet for sukker, bidrager til at vedligeholde mineraliseringen af tænderne.
Ingredienser:
Erythritol, sødestof fra planten stevia: Steviolglycosider
Produktinformation
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):
Energi0 kJ/ 0 kcal
Fedt0 g
- heraf mættede fedtsyrer0 g
Kulhydrat100 g
- heraf sukkerarter0 g
Kostfibre0 g
Protein0 g
Salt0 g
Andre informationer:
Varenummer: 1367
Se lignende produkter

    Andre kunder købte også disse varer