Te Sweet Sea Buckthorn Grower'S Cup (21 gr)

Te sweet sea buckthorn Grower's Cup - 21 g

11,95 kr
TEBRYGGEREN - morgendagens 'tekande'. Tebryggeren tilbyder den travle tedrikker en innovativ 'tekande' oplevelse. Vi har kombineret et udvalg af nogle fantastiske hel blade teer med vores patenterede filter brygningssystem, som kan levere 2 krus te med en perfekt ekstraktion.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
TEBRYGGEREN – morgendagens ”tekande”
Tebryggeren tilbyder den travle tedrikker en innovativ ”tekande” oplevelse. Vi har kombineret et udvalg af nogle fantastiske hel blade teer med vores patenterede filter brygningssystem, som kan levere 2 krus te med en perfekt ekstraktion. Du vil således kunne opleve en rig smagsvarition, samtidigt med at du kan nyde en ”ren” og afbalanceret kop.

SWEET SEA BUCKTHORN:
Dette er en meget spændende kombination af rooibos te fra Syd Afrika og grøn te fra Indien. Rooibos teen passer perfect sammen med appelsin, æble, hyldebær, seabuckthorn bær – med en smule lakrids rod og røde kornblomster. Smagen er karakteristisk, men på en behagelig og rund måde, med bærsmag og en eftersmag af lakridsrod. En meget interesant og dejlig kop te, rig på smag og en god balance.
Ingredienser:
Rooibos, Grøn te, Appelsinstykker, Æbler, Hyldebær, Jordbær, Lakridsrod, Havtorn
Produktinformation
Næringsdeklaration pr. 100 g
Energi-
Fedt-
- heraf mættede fedtsyrer-
Kulhydrat-
- heraf sukkerarter-
Kostfibre-
Protein-
Salt-
Andre informationer:
Varenummer: U-14190
Se lignende produkter