Biorto Total A (150 kap)

Biorto Total A (150 kaspler)

149,95 kr
Vitamin A bidrager til at opretholde et normalt fungerende immunsystem samt til at vedligeholde normal hud, slimhinder og syn
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
*Biorto Total A Indeholder vitamin A, der bl.a. medvirker til at vedligeholde et normalt fungerende immunsystem, bidrager til vedligehold af normal hud og syn samt til at vedligeholde normale slimhinder.

A-vitaminer forekommer i en lang række madvarer, men findes især i animalske produkter som kød, fisk og æg. Og selvom vitamin A også findes i mørkegrønne grøntsager som spinat og grønkål, er det en god idé at være opmærksom på dit A-vitamin niveau, hvis du lever helt eller delvist vegansk.

Dosering:
1 kapsel dagligt

Biorto er tilskud med mening. Den komplette serie af vitaminer og mineraler er med solide indholdsstoffer, der virker, i vegetabilske kapsler, og er fri for hjælpe- og tilsætningsstoffer.

Indhold: 180 kps.

Ingredienser:
Rismel
Hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel)
Zinkcitrat
Ascorbinsyre
D-alpha-tocopherylsuccinat
Retinylacetat

Næringsindhold pr. dagsdosis (1 kapsel):
Vitamin A 1500 mcg 185 % RI
Vitamin E 5 mg 42 % RI
Vitamin C 15 mg 20 % RI
Zink 5 mg 50 % RI
RI= referenceindtag, tidligere kendt som Anbefalet Daglig Tilførsel (ADT)
Ingredienser:
Tapiokastivelse, Hydroxypropylmethyl­cellulose (vegetabilsk kapsel), Zink­bisglycinat, DL-alfa-tocopherylacetat, Calcium-L-ascorbat, Retinylacetat, Overfladebehandlingsmiddel (magnesi­umsalte af vegetabilske fedtsyrer).
Produktinformation
Andre informationer:
Varenummer: BF-18911
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer