MycoHerb Tri Forte (200 kaps.)

MycoHerb Tri Forte (200 kaps.)

425,00 kr
Kosttilskud.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Tri Forte er en blanding af Reishi, Shiitake og Cordyceps og giver en unik tonic som balancerer yin og yang i en perfekt kombi.

Mycoherb svampeprodukterne produceres hos K’an Herb Company i Californien, som er én af de største producenter af urte- og svampemedicin i USA.

Svampene dyrkes i et lukket drivhus miljø uden brug af sprøjtemidler eller tilsætningsstoffer. Alle produkter bliver testet på uafhængige laboratorier for tungmetal indhold, bakterier, pesticider mv. Derudover gennemgår hvert produkt en toksikologisk (giftighed) vurdering.

De fleste svampeprodukter på markedet er baseret på almindelige tørrede svampe, som dyrkes i savsmuld. Mycoherb svampene udvikles på økologiske brune ris eller majs og udvindes gennem en avanceret teknologi. Brugsanvisning og anvendelse: Hold tætsluttet og væk fra direkte sollys.

Daglig dosis: 2 kapsler 2-3 gange dagligt

Ingredienser:
Ganoderma lucidum (skinnende lakporesvamp), Lentinula edodes (shiitake svamp), Cordyceps (kinesisk snyltekølle), Vegetabilsk cellulose (kapsel), Silikone dioxid (glide-/tørremiddel), Stearinsyre (bindemiddel), Pulveriseret cellulose (fyldstof)
Produktinformation
Andre informationer:
Varenummer: 24566
Se lignende produkter