A. Vogel Trocomare Salt Ø (250 gr)

A. Vogel Trocomare salt Ø (250 gr)

Spar 4%

Kun 34,95 kr

Pris: 36,50 kr

Trocomare salt A. Vogel Ø Trocomare er er et krydret urtesalt, som kan anvendes til både saucer, gryderetter og supper, men giver også en skøn smag i salater og æggeretter. Trocomare kan med fordel anvendes af de som ønsker at mindske saltforbruget. Trocomare består af rent Camargue havsalt og økologisk dyrkede krydderurter. Drys Trocomare over maden ved bordet og smagen vil rigtig komme til sin ret. Varedeklaration: Havsalt (94%), selleri*, porre*, karse*, løg*, purløg*, persille*, løvstikke*, paprika*, hvidløg*, peberrod*, basilikum*, merian*, rosmarin*, timian*, kelp. * økologisk dyrket. Dosering: Kan anvendes både som bordsalt og i madlavning.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
I Herbamare Trocomare, som er særligt velegnet til kød og fjerkræ, får du foruden de klassiske ingredienser i Herbamare Urtesalt også paprika og peberrod.

Herbamare er en enkel og relevant mulighed for at nedbringe saltindtaget – uden at gå på kompromis med den gode smag. Smagen af Herbamare gør, at man anvender meget mindre salt end ellers. Herbamare består af havsalt og økologiske grøntsager og en smule tang – alt sammen forarbejdet efter en nænsom og gennemtestet metode, der sikrer at næringsstoffer og smag bevares.

Urterne sendes til produktionen straks efter høsten, hvor de forarbejdes og herefter blandes enkeltvist med havsalt fra Camargue, og får lov til at trække med dette i op til et år, inden de forskellige grøntsagssalte blandes sammen til Herbamare salt efter Alfred Vogels opskrift.

Havsalt med friske grøntsager og urter

Anvendelse:

Herbamare Trocomare er god at bruge på f.eks. retter med kød eller fjerkræ, æg og æggeretter, salater, dip og saucer.

Særlig produktinformation:

Herbamare Trocomare er et middelhavssalt tilsat friske hakkede krydderurter. Dette er behandlet således at krydderurter og salt smelter sammen.

Havsalt (93.6%), selleri*, porre*, karse*, løg*, purløg*, persille*, løvstikke*, paprika*, hvidløg*, peberrod*, basilikum*, merian*, rosmarin*, timian*, kelp

*Økologisk dyrket

Næringsdeklaration:

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 70 KJ / 18 kcal
Fedt <0,5 g
- heraf mættede fedtsyrer <0,5 g
Kulhydrat 2,5 g
- heraf sukkerarter 1,5 g
Protein 0,9 g
Salt 93,6 g
Jod 600 µg 400 %*
*Referenceindtag for en voksen (150mcg)
Ingredienser:
Havsalt (93.6%), SELLERI*, porre*, karse*, løg*, purløg*, persille*, løvstikke*, paprika*, hvidløg*, peberrod*, basilikum*, merian*, rosmarin*, timian*, kelp
Produktinformation
Næringsdeklaration pr. 100 g
Energi70 KJ / 18 kcal
Fedt <0,5 g
- heraf mættede fedtsyrer<0,5 g
Kulhydrat2,5 g
- heraf sukkerarter1,5 g
Kostfibre-
Protein0,9 g
Salt93,6 g
Andre informationer:
Varenummer: BF-5916
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer