Vivag Feminin Wet Wipes (15 stk)

Vivag Female Wet Wipes 15 stk. med låg

32,95 kr
Vivag Female Wet Wipes - hudvenlig intimhygiejne. Dette produkt er specielt udviklet til sarte hud i intimområdet - servietten er meget hudvenlig og passer godt på huden ved underlivet, sikrer at den ikke udtørrer og giver en frisk og ren fornemmelse. Vivag® intimservietter indeholder mælkesyre, der sikrer en naturlig balance ved underlivet og har en lav pH på 4,5, der passer til pH i underlivet. Ud over at passe godt på din krop, så er Vivag® intimservietter også gode for naturen. Anvendelse: Pakning med 15 stk. servietter i en praktisk emballage med låg. Låget sikrer en konstant frisk vådserviet, der ikke udtørrer, og pakningen kan nemt opbevares i håndtasken, toilettasken, bilen eller i en lomme.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Vivag Female Wet Wipes - hudvenlig intimhygiejne.
Dette produkt er specielt udviklet til sarte hud i intimområdet - servietten er meget hudvenlig og passer godt på huden ved underlivet, sikrer at den ikke udtørrer og giver en frisk og ren fornemmelse. Vivag® intimservietter indeholder mælkesyre, der sikrer en naturlig balance ved underlivet og har en lav pH på 4,5, der passer til pH i underlivet.
Ud over at passe godt på din krop, så er Vivag® intimservietter også gode for naturen.
Anvendelse:
Pakning med 15 stk. servietter i en praktisk emballage med låg. Låget sikrer en konstant frisk vådserviet, der ikke udtørrer, og pakningen kan nemt opbevares i håndtasken, toilettasken, bilen eller i en lomme.

Ingredienser:
AquaOlus oil, Glycerin, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Glyceryl Oleate, Dicaprylyl Carbonate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Citric Acid
Produktinformation
Andre informationer:
Varenummer: ORKLA-451136256
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer