Avivir Drikke Aloe Vera (1000 ml)

Avivir aloe vera Drik - 1 liter

Spar 0%

Kun 233,95 kr

Pris: 234,95 kr

AVIVIR Drikke Aloe Vera 1000 ML Kosttilskud med 99,4 % økologisk Aloe vera gel udvundet af den indre bladgel i friske, sunde Aloe Vera planter. Balancerer den naturlige fordøjelse og stabiliserer afføringsmønsteret.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Avivir er den originale drikke Aloe Vera med ActivAloe®, som er udvundet af bladgelen fra friske og sunde Aloe Vera planter (Aloe Vera L. også kaldet Aloe Barbadensis M.) dyrket uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning.

Avivir Aloe Vera kosttilskuds dokumenterede, gavnlige egenskaber:

Normaliserer den naturlige fordøjelse og stabiliserer løs eller træg mave. Når maven ikke fungerer helt, som den plejer f.eks. ved at man oplever uregelmæssige afføringer, kan Aloe Vera hjælpe til med at normalisere fordøjelsessystemet. Studier viser, at daglig indtagelse af Aloe Vera regulerer den naturlige mave-tarmfunktion, og bidrager til regelmæssig afføring og til en bedre protein optagelse, reducerer mængden af gær-bakterier Aloe Vera bidrager til fysisk og psykisk velvære.

Medvirker til at bevare sunde slimhinder i mave-tarmsystemet. Aloe Vera modvirker irritationer, som kan opstå f.eks. efter indtagelse af stærk, krydret eller sur mad, kaffe, visse former for medicin mm. Aloe Vera medvirker til at vedligeholde mave-tarmfunktionen.

Aloe Vera bidrager til at vedligeholde kroppens epitellag (hud og slimhinder). Aloe bidrager til at opretholde en sund hud. Aloe Vera har anti-age egenskaber. Aloe Vera øger produktionen af kollagen, mindsker antallet af rynker og gør huden mere elastisk efter 3 måneders indtagelse. Det vurderes, at Aloe Vera kan modvirke og reparere cutaneous photoaging (ældning af huden pga. solens stråler).
Ingredienser:
Aloe vera bladgel (Aloe Vera L.)*, Natriumbenzoat, Kaliumsorbat, Citronsyre
Produktinformation
Andre informationer:
Varenummer: 8062
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer