dfi Vitamin K2 90 mcg (90 tabletter)

K2 vitamin 90 mcg vegetabilsk - 90 tabletter

Spar 23%

Kun 228,60 kr

Pris: 299,00 kr

Vegetabilsk kosttilskud med vitamin K2 (MK-7) 90 mcg. Vitamin K2 bidrager til at opretholde normal knoglestruktur, idet vitaminet aktiverer proteinet osteocalcin, der er ansvarlig for aflejring af calcium-salte i knoglerne. Dette protein fungerer kun optimalt, når det bliver aktiveret af tilstedeværelsen af vitamin K2. Den helt nye vegetabilske Vitamin K2 90 mcg, kan med fordel anvendes til den lidt ældre målgruppe, med tendens til stive og tilkalkede årer.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Vegetabilsk kosttilskud med vitamin K2 (MK-7) 90 mcg. Vitamin K2 bidrager til at opretholde normal knoglestruktur, idet vitaminet aktiverer proteinet osteocalcin, der er ansvarlig for aflejring af calcium-salte i knoglerne. Dette protein fungerer kun optimalt, når det bliver aktiveret af tilstedeværelsen af vitamin K2.

Indeholder K2-vitamin som er dannet af bakteriekulturen Bacillus subtilis, og indeholder således ikke soja. Kultivering af bakteriekulturen er en hurtigere og derfor langt billigere proces end fermenteringsprocessen.

Anbefales også til veganere og vegetarer. Produktet er 100% vegetabilsk.
Ingredienser:
Vitamin K2 (MenaKinon-7), Maltodextrin, Mikrokrystallinsk cellulose, Siliciumoxid, Stearinsyre, Hydroxypropylmethylcellulose, Glycerin, Magnesiumsalte af fedtsyrer (vegetabilsk)
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandDanmark
Varenummer: 8850
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer