Biosym Omni-B Active (120 kap)

Biosym Omni-B Active (120 kapsler)

209,00 kr
Omni-B Active er Biosyms B-vitaminkompleks med alle B-vitaminer og de essentielle næringsstoffer Cholin og Inositol samt lecithin. Præparatet er i høj grad baseret på aktiverede B-vitaminer, og derfor bruges navnet “Active”. Her anvendes de aktiverede former af Riboflavin (B2), Niacin (B3), B6-vitamin, Folsyre (B9) og B12-vitamin. Ved at anvende primært de aktiverede former af B-vitaminer sikres en effektiv udnyttelse af disse i kroppen.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
B-vitamin spiller en rolle i cellernes stofskifte og er til stede i alle kroppens væv, da B-vitamin er et coenzym i organismens stofskifte. Omni-B Active tilfører kroppen alle B-vitaminer. Produktet er i høj kvalitet og er baseret på aktiverede B-vitaminer, som navnet ”Active” ligger op til. De aktiverede former for B-vitamin er: Riboflavin (B2), Niacin (B3), B6-vitamin, Folsyre (B9) og B12-vitamin.
Ingredienser:
B-vitaminer, cholin, inositol, Konsistensmidler: Mikrokrystallinsk cellulose, siliciumdioxid, vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, Kapsel: Hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk).
Produktinformation
Andre informationer:
Varenummer: 16645
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer