Biosym Omnimin Pure (175 tabletter)

Biosym Omnimin (175 tabletter)

Spar 26%

Kun 175,00 kr

Pris: 239,00 kr

Omnimin er et velafbalanceret og stærkt multivitamin- og mineralpræparat, som indeholder hele 28 forskellige vitaminer, mineraler og sporstoffer i letopløselig form. Omnimin Pure er vegetarisk certificeret og fri for animalske ingredienser. Det indeholder ikke kunstige farvestoffer. I 2013 blev Omnimin kåret til Best New Health & Nutrition Product, og det har en gavnlig effekt på blandt andet knogler, hud, hår, tænder, negle, synet, nerve- og immunsystemet.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Alsidig multivitamin med hele 28 vitaminer, mineraler, antioxidanter og andre essentielle næringsstoffer. Omnimin® er kåret til Best New Health & Nutrition Product (Bedste nye helsekostprodukt) i 2013. Omnimin® indeholder et fosfolipidblend for en effektiv udnyttelse. Produktet er registreret hos The Vegetarian Society, og registreringen er en garanti for et 100 % vegetarisk produkt.

OBS:
Dette er en ny og forbedret udgave, af den velkendte Omnimin Pure
Ingredienser:
Vitaminer og mineraler:, Lithothamnium calcareum med organisk bundet calcium, Cholin, Solsikkelecithin, Inositol, Konsistensmidler:, mikr. cellulose, Vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, Overfladebehand­lingsmidler:, Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxypropylcelluose, Calciumcarbonat, Stearinsyre, Farvestoffer (naturlige):, Saflor, Citron
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandDanmark.
Varenummer: 16621
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer