New Nordic Red Oil Omega-3 Krill Olie (60 kapsler)

Red Oil omega 3 krill olie - 60 kapsler

Spar 14%

Kun 237,95 kr

Pris: 278,97 kr

Red Oil er en rig kilde på EPA og DHA, der bidrager til en normal hjertefunktion*. Det høje indhold af DHA bidrager til en normal hjernefunktion og et normalt syn**. I modsætning til omega 3 fra fiskeolie, er krill omega 3 bundet i fosforlipid form.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Hjerte og hjerne
Red Oil™ er en rig kilde til EPA og DHA, der bidrager til en normal hjertefunktion*. Det høje indhold af DHA bidrager til en normal hjernefunktion og et normalt syn**. I modsætning til omega 3 fra fiskeolie, er krill omega 3 bundet i en fosforlipid form. Omega 3 i denne form indkorporeres mere effektivt i kroppens cellemembraner end triglycerider fra fiskeolie. Krill olien indeholder fra naturens side antioxidanten astaxanthin. Den modvirker harskning af olien og holder den frisk længere, samtidig med at den giver olien dens karakteristiske naturlige røde farve. Red Oil kapslen er fremstillet med en ny indkapslingsteknologi, der gør den total lugtfri. Red Oil's vandopløslige form betyder desuden, at olien hurtigt opløses i maven, så den velkendte ”fiskebøvs“ undgås. Red Oil kapslen er lille, rød og kraftfuld.

* Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag af 250 mg EPA og DHA.
** Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag af 250 mg DHA.
Dette produkt kommer fra et fiskeri, der er blevet uafhængigt certificeret efter MSC's standard for effektivt forvaltet og bæredygtigt fiskeri. www.msc.org/dk (Legosan AB).

Næringsindhold pr. dagsdosis (ved 1 kapsel):
Krillolie 500 mg
heraf
Fosforlipider 225 mg
Omega-3 fedtsyrer 110 mg
heraf
- EPA 60 mg
- DHA 28 mg
Antioxidant: Astaxanthin 25 mcg

Ingredienser:
Krill olie (Euphausia superba, Dana), Kapselmateriale (FISKegelatine, vand)
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandSverige.
AllergenerKrill, Fisk
Varenummer: 9134
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer