Fiskeolie

Fiskeolje (Omega 3) er en essensiell fettsyre. De kalles også Omega 3 fettsyrer, som omfatter de langkjedede fettsyrene. Fiskeoljer er som regel utvunnet av fet fisk, som torsk og laks, eller dypvannsfisk som ansjos og sardiner. Den nyeste kilden til Omega 3 her hjemme er Krilloljen, som er fra små, viltlevende krepsdyr. Vegetabilske kilder til Omega 3 er bl.a. linfrøolje.
Levertran Forskellen på fiskeolie og levertran er - i levertranolien udvindes fra fiskens lever, hvor i mod at fiske olie er fra hele fisken. Levertran indeholder også omega 3-fedtsyren, dog ikke i så store mængder som fiskeolie til gengæld indeholder levertran også naturlige a-vitaminer og naturlige D-vitaminer. Opbevaring Fiskeolie må ikke stå i direkte sollys men skal opbevares mørkt og køligt, for ikke at blive harsk. Det er meget vigtigt at sidste salgsdato bliver overholdt når det gælder fiskeolier. Du kan nemt lugte hvis din fiskeolie er harsk, og hvis du er i hvis du tvivl, så smid den ud. En for gammel fiskeolie gør mere skade end gavn.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader