Third Wave Nutrition Plantforce Risprotein Vanilla
 (800 gr)

Risprotein Plantforce - Vanilie 800 gram

Spar 15%

Kun 296,65 kr

Pris: 349,00 kr

Plantforce risprotein vanilie fra THIRD WAVE NUTRITION. Er specifikt udviklet til den sundhedsbevidste forbruger, som er på udkig efter et plantebaseret protein produkt der opfylder de højeste kvalitetsstandarder og krav om god og naturlig smag.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Third Wave Nutrition’s Plantforce risprotein er specifikt udviklet til den sundhedsbevidste forbruger, som er på udkig efter et plantebaseret protein produkt der opfylder de højeste kvalitetsstandarder og krav om god og naturlig smag. Produktet fås i varianterne Vanilla, Chocolate og Natural.

Plantforce risprotein er udvundet fra brune ris og er baseret på 90% plantebaseret protein. Varianterne vanilje og chokolade er fremstillet med 100% naturlig smag under de strenge EU-regler, og er sødet naturligt med steviol glykosider udvundet fra stevia-bladene. Alle produkterne er fri for alle allergener såsom mælk, soja, hvede og gluten og tolereres af følsomme individer på grund af sin allergivenlige natur.

Produktet er velegnet til folk som lever vegansk eller vegetarisk.

Vi har udviklet en række opskrifter med professionelle kokke, som vi anbefaler at man starter med at afprøve, hvis man mangler inspiration. Dem finder du på www.rawfood.dk

Alternativt, bland 1 måleske (20 g) med 250-300 ml vand, nødde- eller risdrik, eller din favoritsmoothie. Let at blande i shaker eller blender.


Ingredienser:
Risprotein fra brune ris*, Fortykningsmiddel (xanthan gummi) E415, Naturlig vanilje aroma, Sødestof (steviolglycosider) E960
Produktinformation
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):
Energi1518 kJ / 359 kcal
Fedt1,9 g
- heraf mættede fedtsyrer1,4 g
Kulhydrat1,0 g
- heraf sukkerarter0,2 g
Kostfibre2,9 g
Protein74 g
Salt0,02 g
Andre informationer:
OprindelseslandDanmark.
Varenummer: 12055
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer