Solgar Wild alaskan full spectrum omega

Wild alaskan full spectrum Omega Oil - 120 kapsler

Spar 5%

Kun 281,24 kr

Pris: 299,00 kr

Fiskeolie, har du nok hørt, er vigtig for din krop, og eftersom at din krop ikke selv kan producere det i tilstrækkelige mængder, bliver du nødt til at tage kosttilskud eller få det igennem din kost.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Solgar Vild Alaska Komplet Omega Fiskeolie består af en unik blanding af Sockeyelakse olie, D3-vitamin og astaxanthin, indkapslet i bløde softgel kapsler som er nemme at sluge. To kapsler indeholder 2400 mg ren Sockeyelakse olie og giver 202 mg EPA og 180 mg DHA.

Kosttilskuddet indeholder også D3-vitamin som er med til at fremme optagelsen af calcium og bidrager til vedligeholdelse af normale knogler, tænder og en normal muskelfunktion. Samt Astaxanthin, mest kendt som det stof der giver laksen sin flotte røde farve.

Vild Alaska Komplet Omega Fiskeolie er lavet af vild Sockeyelaks fra de uberørte kolde vande ved Alaska og fanges under bæredygtigt fiskeri. Den vilde Sockeyelaks er en af de rigeste og mest gavnlige kilder til vigtige omega fedtsyrer, EPA, DHA og dens naturlige olier er blandt de reneste af alle havets fisk.

Solgar Vild Alaska Komplet Omega fiskeolie undergår en rensningsproces for at sikre fjernelsen af tungmetaller og bliver efterfølgende testet for optimal renhed og styrke.
Ingredienser:
Vild Sockeyelakse olie 2400 mg, Astaxanthin 20 ug, Vitamin D3 5 ug, Rosmarin ekstrakt, Salvieolie, Timianolie, Kapsler: gelantine, vegetabilsk glycerol (palmekerneolie, kokosolie)
Produktinformation
Andre informationer:
Varenummer: 17144
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer