John Master

John Masters Organics er er av verdens absolutt mest omfattende økologisk sertifiserte hår- og hudpleieserier. Serien er utviklet gjennom 20 år i USA, og det stilles strenge kvalitetskrav blant annet til ingrediensene og produksjonen.

Manden bag den banebrydende serie

Det er den kendte amerikanske frisør John Masters, der står bag det succesfulde varemærke. Mens han arbejdede som frisør i New York, voksede ideen om at skabe et sundere alternativ til de typiske hår- og hudplejeprodukter. I 1994 førte John Masters sin store drøm ud i livet med åbningen af verdens første "ren-luft? salon. Her kunne kunderne blandt andet få farvet håret uden brug af ammoniak og få lavet ikke-giftige permanenter ? alt sammen i en fredfyldt og velduftende atmosfære. Den komplette serie af parabene-fri, økologisk hår- og hudpleje blev præsenteret kort tid efter, og i dag står John Masters fortsat i spidsen for udviklingen af den omfattende serie.

John`s personlige og strenge retningslinjer

Listen over krav til produkternes ydeevne og produktion er lang - f.eks skal alle ingredienser være økologiske og beviseligt gavnlige for håret eller huden. Alle ingredienser skal høstes på en miljøvenlig måde og man bruger kun de allerbedste afgrøder ? deriblandt æterisk rosenolie fra Bulgarien og Kukui nøddeolie fra Hawaii. Der må ikke være GMO (Genetisk Modificerede Organismer), SLS (sodium lauryl sulfat), SLES, parabener, DEA, MEA, eller TEA i produkterne og de testes heller ikke på dyr.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader